Tuesday, September 26, 2023

De favoriete zomeruitrusting van The Verge voor 2022

Must read

Shreya Christinahttps://cafe-madrid.com
Shreya has been with cafe-madrid.com for 3 years, writing copy for client websites, blog posts, EDMs and other mediums to engage readers and encourage action. By collaborating with clients, our SEO manager and the wider cafe-madrid.com team, Shreya seeks to understand an audience before creating memorable, persuasive copy.

De afgelopen jaren zijn voor bijna iedereen ongelooflijk moeilijk geweest, dus nu de zomer eraan komt, is het een goed idee om naar buiten te gaan en een beetje te decomprimeren met de activiteit die het beste bij je past – of het nu een favoriete sport is, een lange wandeling, een nacht kamperen , vogels kijken, fietsen of gewoon op een strand zitten en kijken naar de golven.

Zoals we de afgelopen jaren hebben gedaan, vroegen we enkele van onze collega’s van De rand wat ze van plan waren mee te nemen in hun ontsnappingen buitenshuis. Hier zijn enkele van hun aanbevelingen, waaronder outdoor-technologie, camera-uitrusting, robuust schoeisel en gadgets die hen helpen het rustig aan te doen.

Buitentechniek

Maanden die voornamelijk binnenshuis werden doorgebracht, deden wonderen voor mijn batterij-angst. Niet alleen gebruikte ik mijn telefoon minder dankzij de constante gemakkelijke toegang tot een tablet en laptop, maar zelfs toen mijn telefoon bijna leeg raakte, was mijn vertrouwde oplader nooit ver buiten bereik. Ik weet echter dat dit deze zomer gaat veranderen, en ik zal worden geconfronteerd met het feit dat de batterijduur van mijn iPhone 12 Pro echt niet zo goed is als ik zou willen.

Dat betekent dat het tijd is om mijn ZMI PowerPack 20000 tevoorschijn te halen, een kolossale steen van een draagbare oplader uitgerust met een enorme 20.000 mAh-batterij. Ja, ik zou waarschijnlijk een slanker model kunnen krijgen, maar voor mij voelen die als een halve maatregel: als ik de moeite ga nemen om een ​​op zichzelf staande draagbare oplader mee te nemen, kan het net zo goed enorm zijn. Hij laadt op via USB-C en er zijn twee extra USB-A-poorten om andere apparaten op te laden.

Het is eigenlijk de laatste draagbare oplader die ik mezelf nodig heb. Nou, totdat iemand een identiek model maakt met MagSafe, denk ik. (Opmerking: hoewel de ZMI PowerPack 20000 niet langer beschikbaar is, is er nog steeds een 10K-versie te vinden.) — Jon Porter, verslaggever


ZMI PowerPack 10.000 mAh

De ZMI PowerPack 10K heeft een capaciteit van 10.000 mAh en biedt ondersteuning voor zowel USB Power Delivery 2.0 als Quick Charge 2.0 / 3.0 voor snel opladen.


Vorig jaar merkte ik dat ik dringend behoefte had aan een paar Android-vriendelijke oordopjes. Ik zou mezelf op een budget zetten, dus de toen best beoordeelde AirPods Pro en Sony WF-1000XM4 waren beide buiten bereik. Ik ging uiteindelijk voor de Jabra Elite 75t-oordopjes – en het was een heel gelukkige keuze. Ze hebben een goede geluidskwaliteit (vooral nadat ik de instellingen heb aangepast); ze werken met twee apparaten tegelijk (ook wel multipoint genoemd), wat ik erg handig vind als ik op mijn laptop werk en iemand belt; en ik was in staat om een ​​behoorlijk goede deal voor ze te krijgen tijdens Amazon’s Prime Day-verkoop (vooral omdat de 75t een stap lager was dan het 85t-model, dat net was geïntroduceerd).

Jabra heeft sindsdien de Elite 75t uitgefaseerd en brengt nu vier verschillende modellen op de markt, waaronder een goed beoordeeld budgetpaar dat helaas niet het multipoint biedt. Dus als ik vandaag een paar oordopjes zou kopen, weet ik niet zeker welke ik zou kiezen. — Barbara Krasnoff, redacteur van recensies


Jabra Elite 3

Jabra’s Elite 3-oordopjes hebben een vernieuwd ontwerp dat stijlvoller is dan de eerdere oordopjes van het bedrijf. Hoewel ze niet veel franje of extra functies hebben, doen ze het goed op de belangrijkste gebieden van geluidskwaliteit, comfort en batterijduur.


De Ultimate Ears Roll 2 was mijn favoriete draagbare luidspreker voor kamperen en backpacken. Hij was klein en efficiënt, maar paste niet goed bij de rest van mijn audio-opstelling, vooral op die zinderende zomerdagen wanneer Ik kwam nauwelijks buiten de grenzen van mijn eigen achtertuin.

Vorig jaar heb ik echter uitgegeven aan de Sonos Roam. Het robuuste, kleine apparaat is aan de duurdere kant in vergelijking met andere Bluetooth-luidsprekers, maar het produceert solide geluid voor het formaat, biedt draadloos opladen en kan automatisch schakelen tussen mijn wifi-thuisnetwerk en Bluetooth, een gemak dat ik’ Ik ben het gaan waarderen wanneer ik de luidspreker aan mijn fiets vastbind en de deur uitga.

En hoewel ik misschien niet in staat ben om mijn gebruikelijke kwinkslagen op Alexa af te vuren wanneer ik het naar het achterland neem – de Roam ondersteunt alleen spraakopdrachten wanneer verbonden met wifi – kan ik het zeker nog steeds bij het zwembad doen met een drankje in de hand. — Brandon Widder, hoofdredacteur, commercie


Sonos Roam

De Sonos Roam is een echt draagbare Sonos-speaker met een robuust ontwerp dat is gebouwd om de elementen te weerstaan. Het beschikt ook over draadloos opladen en ondersteunt AirPlay 2, Alexa en Google Assistant.


In de zomer van 2020, aan huis gekluisterd, was er de mogelijkheid om buiten te hangen in de achtertuin van ons rijtjeshuis (op een dek dat maanden eerder op wonderbaarlijke wijze was voltooid) om ons gezond te houden. Dus toen het weer en de pandemische comfortniveaus eindelijk klaar waren, kocht ik een BenQ TH585-gamingprojector (het huidige model lijkt de BenQ TH585P te zijn), een 135-inch Elite-schermen DIY Wall 3-serie projectiescherm, en een JBL Charge 4-luidspreker zodat we tijd buiten konden doorbrengen met films kijken, spelletjesavonden houden en in het algemeen genieten van het gezelschap van andere mensen.

Het was een enorm succes. Ik had waarschijnlijk een kleiner scherm kunnen krijgen, en het was verrassend lastig om een ​​Bluetooth-speaker voor buiten te vinden met een 3,5 mm-aansluiting (het zijn niet alleen telefoons die ze kwijtraken!) Maar de projector heeft me nooit in de steek gelaten. Het werkt geweldig voor games, zoals geadverteerd, en presteert bewonderenswaardig op een afstand van 10 voet voor 1080p-films. Ik veronderstel dat het een beetje helderder zou kunnen zijn (zodat we iets eerder met films kunnen beginnen), maar op een gegeven moment is dat gewoon natuurkunde. En voor de prijs is het moeilijk om te pleiten voor liefhebber, 4K-projectoren. Doe jezelf een plezier en wees de persoon in de achtertuin van de film / game-avond in je gemeenschap. — Christopher Grant, groepsuitgever, De rand en Veelhoek


Pak je camera

Jarenlang dagelijks pendelen met de bus veranderde me in een persoon die zijn rugzak nodig heeft om alles te doen en vast te houden – een laptop, een waterfles, snacks, diversen, echte rolschaatsen, noem maar op. Hoe veelzijdig camerarugzakken ook zijn geworden, ik kan mezelf er nog steeds niet van overtuigen om een ​​rugzak te kopen die maar één taak heeft. De Camera Cube is uitgevonden voor mensen zoals ik.

Als je camerakit aan de lichtere en kleinere kant is, dan is Topo’s Camera Cube een fantastische manier om al je tassen in cameratassen te veranderen. Ik heb het gebruikt met een Topo-wandelrugzak op menig dagwandeling, en ik waardeer de trekkoordsluiting die mijn camera-uitrusting beter vasthoudt in de kubus. Het past ook in mijn niet-wandelrugzak en technisch gezien in mijn Madewell transporttashoewel het meestal te zwaar is om heel lang op mijn schouder te dragen.

Het wordt geleverd met verwijderbare schuimverdelers, zodat je de opslagruimte kunt verdelen voor een extra lens of twee, maar ik heb ontdekt dat het ook een handige manier is om een ​​PB&J in een zak op te bergen waar het niet verpletterd wordt tijdens een lange wandeling. De marine en gele kleuroptie is ook best aantrekkelijk. Het is een beetje te klein voor een grote DSLR en een zoomlens, maar het is de perfecte pasvorm voor mijn compacte spiegelloze kit en een kleine overwinning in mijn zoektocht om uni-tasking rugzakken te vermijden. — Allison Johnson, recensent


Topo Designs Camera Cube

De Camera Cube-tas is ontworpen om je camera en uitrusting veilig te bewaren – en kan ook een paar boterhammen aan.


Deze low-tech klassieke camera heeft een aantal van mijn favoriete fotoherinneringen gemaakt. Het is allemaal van plastic en heeft een vaste instelling van 60mm f/8 bij middenformaat 120 film. De Holga heeft een cultstatus vanwege zijn prijs en de charme in de onvolkomenheden die het creëert. Er is een kunstzinnigheid om de camera op verschillende manieren te tapen om lichtlekken en andere eigenaardigheden te blokkeren, en af ​​en toe zachtheid van buigende film of de vignettering is waar Instagram de look voor zijn filters kreeg. — Amelia Holowaty Krales, senior foto-editor


Makkelijk leven

Ik heb altijd twee tot drie drankjes bij me, en op een bepaald moment in de afgelopen paar jaar werd ik me hyperbewust van het aantal plastic flessen dat ik gebruikte om alleen maar pop of seltzer te drinken. (Ik kom uit het Midwesten – het is pop, geen frisdrank!) Ik probeerde over te schakelen op glazen flessen, maar dat werd duur. Na veel wikken en wegen en een droevige poging om een ​​puur water- en koffiedrinker te worden, besloot ik een SodaStream te kopen.

Ik heb de SodaStream Fizzi al een tijdje en ben er nog steeds heel blij mee. Ik gebruik het elke dag om mijn eigen frisdrank en bruisend water te maken en om wat flair toe te voegen aan zelfgemaakte cocktails. Er is een grote verscheidenheid aan recepten online, maar het is leuker om creatief te zijn met verschillende smaken. De laatste tijd gebruik ik verse perziken en wat verwarde munt uit mijn kruidentuin voor een fantastische opfrisser!

De SodaStream Fizzi heeft een kleine leercurve en vereist wat experimenteren om de hoeveelheid bubbels te vinden die je leuk vindt, maar het is geweldig om te gebruiken. — Kaitlin Hatton, publieksmanager


Ik ben een evangelist voor Corkcicles, die dingen schrikbarend lang warm en koud houden in vergelijking met andere kantines die ik heb geprobeerd. Ik heb er een die ik gebruik om wijn naar het strand te brengen. — Kristen Radtke, artdirector


Corkcicle Kantine

Deze drievoudig geïsoleerde 16-ounce kantine van roestvrij staal houdt drankjes urenlang koud of warm.


Ik heb een paar jaar geleden een hangmat gekocht en ik ga nooit meer terug naar een andere manier om in de zomer in een park te ontspannen. Hij is superdraagbaar, supergemakkelijk op te zetten en perfect om gewoon een luie zondag door te brengen, een boek te lezen en de wolken voorbij te zien trekken. — Chaim Gartenberg, voormalig medewerker


Amazon’s Kindle Paperwhite e-reader is een geweldige gadget waarmee je buiten boeken kunt lezen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over dingen als sjouwen met een boekdeel van duizend pagina’s of het omgaan met het potentieel voor natte pagina’s. Het E Ink-scherm van Paperwhite is buitenshuis goed zichtbaar (in tegenstelling tot de meeste telefoonschermen, die bij fel zonlicht moeilijker te zien zijn). De Paperwhite is waterdicht, wat betekent dat hij veilig tegen een plons of zelfs een korte duik in het zwembad moet kunnen. En de nieuwste Paperwhite dumpt de micro-USB-poort die op eerdere modellen werd gevonden in het voordeel van USB-C – eindelijk !! — Jay Peters, nieuwsschrijver


Kindle Papierwit (2021)

Amazon’s nieuwe Kindle Paperwhite heeft een 6,8-inch E Ink-display met instelbare kleurtemperatuur voor ‘s nachts lezen. Het beschikt ook over een snellere processor, extra levensduur van de batterij, IPX8-waterdichtheid en – ten slotte – een USB-C-poort.


Zomer wandelen

Ja, ik raad een paar sandalen aan. Ik rechtvaardig ze als technologie voor je voeten.

Jarenlang waren mijn favoriete zomerschoenen $ 20,-, maar die gingen meestal kapot tegen het einde van de zomer, en ik vond het niet echt leuk om erin rond te lopen. Ik heb een paar jaar geleden een paar Birkenstock Milano-sandalen gekocht en sindsdien zijn ze mijn favoriete paar schoenen geworden die ik ooit heb gehad. Ik ging voor de Milano-stijl vanwege de riem aan de achterkant, zodat ze beter zouden zijn voor langere avonturen.

Voor $ 125 zijn ze zeker het duurste paar sandalen dat ik ooit heb gekocht. Maar als ik ze vandaag zou verliezen, zou ik in een oogwenk een ander paar kopen. — Jay Peters

Birkenstock Milaan

De klassieke Milano sandaal heeft een voorgevormd kurk/latex voetbed dat zich naar je voet vormt en je lichaamsgewicht gelijkmatig verdeelt voor optimale ondersteuning.


Ik nodig je uit om door te klikken en deze Trapper-Keeper-ass schoenen te bekijken. Echt, krijg gewoon hun sfeer. Ik heb veel van de pandemie gewandeld – verdorie, ik ben zelfs gaan hardlopen – en deze trailrunners van Saucony zijn echt heel goed. Ze hebben grip op onzeker terrein zonder te zwaar of stijf te zijn, dus of ik nu wil joggen op wat zand of een lange wandeling wil maken, dit zijn mijn go-tos. Het is duidelijk dat de schoen die het beste bij u past, varieert op basis van uw voet en gang, enzovoort, maar als u overweegt te gaan wandelen, zijn trailrunners lichter dan wandelschoenen en vaak comfortabeler. Bovendien kun je echt schokkend neon dragen. — Elizabeth Lopatto, senior verslaggever


Saucony Peregrine 11 trailrunners

Met geüpdatet bovenwerk leveren deze schoenen een agressieve, responsieve rit om snel over ruig terrein te bewegen. (Let op: prijs is afhankelijk van de maat.)


Als je wilt gaan wandelen en, zoals ik, wandelschoenen ondraaglijk ondraaglijk vindt (vooral in de zomer), kan ik deze sandalen van Bedrock Sandals twee duimen omhoog geven omdat het ultracomfortabele en duurzame wandelschoenen zijn die zelfs daarna comfortabel blijven. een rivieroversteek of vijf (en omdat ze veelzijdig genoeg zijn om in te fietsen en naar het strand of de supermarkt te dragen). — Mitchell Clark, nieuwsschrijver


Contents

More articles

Latest article

Contents